20 år på Gluetec

Återigen har vi fått äran att fira 20 års erfarenhet och expertis inom olika operations moment av trådtöjningsteknik, där Gluetec uppmärksammat och firat medarbetarna Helena Back och Ulrica Öhrnell.

För lite drygt tjugo år sedan var Helena föräldraledig med första sonen och fick besök av dåvarande produktionsledaren som gratulerade till sonen som då hunnit bli 8 månader, i förbifarten sa produktionsledaren att man nog skulle rekrytera till produktionen i företaget. Helena blev nyfiken och ringde in och fick komma på ett besök, blev därefter erbjuden en provanställning och tackade ja och veckan därefter fick pappan ta vid föräldraledigheten och Helena började i produktionen.

Helena säger att tiden går fort när man har roligt! Hon har trivts mycket bra under alla dessa år, hon beskriver ett familjärt företag, med bra medarbetare, en fin och tyst industriell arbetsmiljö, där hon tillsammans med övriga på företaget varit med och påverkat och utvecklat företaget till vad det är idag.

Ulrica hade under 12 år arbetat vid Gargnäs Elteknik och fick tips från dåvarande VD, Anders Grundström att ta kontakt med Lena Gisslén på Gluetec. Sagt och gjort, Ulrica ringde Lena som blev så glad av samtalet och sa att hon var hjärtligt välkommen! Ulrica blev därefter erbjuden och tackade ja till en provanställning i produktionen och började på företaget strax därefter.

Ulrica beskriver även hon ett mycket familjärt företag med en vi känsla, där man har högt i tak och man känner sig delaktig i utvecklingen och arbetsmiljön.

Jubilarerna firades med ballonger, tårta och blommor samt även en valfri weekendresa för två.

 

Ett stort grattis till Helena och Ulrica och även alla oss på Gluetec som har förmånen att få arbeta tillsammans med dem.

Till minne av Lena

Vi har idag nåtts av beskedet att vår tidigare medarbetare

Lena Gissle’n, har lämnat oss.

Läs mer

Maria-Liza Jansson med f.d ägare (numer delägare) Anders Grundström

20 år på Gluetec

Med hela 20 års erfarenhet och expertis inom olika operations moment av trådtöjningsteknik, har Gluetec fått äran att fira medarbetaren Maria-Liza Jansson.

Läs mer

Gluetec utökar verksamheten och söker fler medarbetare till produktionsfabriken i Sorsele.

Tjänsterna vi erbjuder innefattar arbete som operatör i produktionen under mikroskop

  • Montering
  • Lödning
  • Applicering av fuktskydd
  • Samt arbete i vårt produktionssystem

Kvalifikationer:

  • Du talar och förstår svenska
  • Du är lyhörd och positiv

Läs mer

LEDIGA TJÄNSTER: HYGIENTEKNIKER

Gluetec söker dig som sköter städning i alla delar av vår verksamhet i Sorsele. Merparten av din arbetstid är förlagd till kvällstid, det vill säga efter produktionsslut. Även helgarbete förekommer. För att matcha de värden som vi i vår tillverkning sätter främst, nämligen precision och hög kvalitet, så söker vi dig som är noggrann och med gott ordningssinne. Vi ser fram emot din ansökan till en tjänst på deltid som tillsätts omgående.

Läs mer

25-årsjubilarer

TRISS I 25-ÅRSJUBILARER

Mer än 75 år av samlad erfarenhet och expertis inom trådtöjningsmätning. Det är vad Gluetecs medarbetare Magnus Berggren, Malin Fjällström och Patrik Holmgren kan stoltsera med efter 25 år vardera som anställda i bolaget. Läs mer

INVESTMENTBOLAGET TREAC NY DELÄGARE I GARGA GROUP

Det regionala investmentbolaget Treac AB har per 26 maj gått in som delägare i Garga Group AB. Tillsammans stärker bolagen sin position som ett värdeskapande ägaralternativ för bolag i Norr- och Västerbotten.
Läs mer

LEDIGA TJÄNSTER: TEKNIKER/INGENJÖR

Gluetec söker nu dig som vill arbeta med utveckling av produkter och system i teknikens absoluta framkant.   Läs mer

keyboard

VERKSTADSFORUM: DIGITAL SATSNING VÄSSAR MOMENTGIVARE I VÄRLDSKLASS

I veckan publicerade VerkstadsForum en artikel om Gluetecs digitala satsningar. Läs intervjun med vår kollega Erik Nilsson här.

Läs mer

Produktionslokal för trådtöjningsgivare

UPPDATERADE BESÖKSRUTINER

Gluetec följer Folkhälsomyndighetens direktiv, riktlinjer och löpande uppdateringar. Med syfte att minimera riskerna för smittspridning är alla icke-kritiska besök stoppade tills vidare. Läs mer