25-årsjubilarer

TRISS I 25-ÅRSJUBILARER

Mer än 75 år av samlad erfarenhet och expertis inom trådtöjningsmätning. Det är vad Gluetecs medarbetare Magnus Berggren, Malin Fjällström och Patrik Holmgren kan stoltsera med efter 25 år vardera som anställda i bolaget.

I april firade vi våra tre jubilarer som alla uppnått 25 år i bolaget under det senaste året.

Gluetecs teknikchef Magnus Berggren har varit med på resan sedan dag ett och är med sina 27 år den som varit anställd längst i företaget. Han minns när bolaget – som på den tiden fortfarande gick under namnet Gargnäs Elteknik – fick en förfrågan om att tillverka momentgivare. Det blev början på ett långt samarbete som format den kunddrivna utvecklingen som kännetecknar Gluetec idag.

– Det är häftigt egentligen hur gränserna för vad som är möjligt och inte flyttats fram under åren som vi produktutvecklat tillsammans med våra kunder. Jag tycker fortfarande att det är roligt att jobba med problemlösning, man lär sig nya saker hela tiden, säger Magnus.

Malin och Patrik anställdes kort därefter. Två av Gluetecs mest erfarna medarbetare som under åren bidragit till att kvalitetssäkra och utveckla företagets produktions- och logistikavdelningar.

– Jag trivs jättebra här och utvecklingen har ju varit helt otrolig, berättar Malin. Lödning exempelvis var ju tidigare ett väldigt tidskrävande hantverk med många arbetsintensiva moment. Som nyanställd kunde det ta en hel arbetsdag att färdigställa en operation i en produkt. Tekniken har verkligen gått framåt och idag har vi ett helt annat arbetsflöde.

Våra tre jubilarer firades med ballonger, tårta och blommor. Den traditionsenliga guldklockan byttes dock ut till en presentcheck att göra något roligt för – och Malin behövde inte fundera länge:

– Nu får man ju inte resa så jag har köpt turskidor. Det kändes jättebra! Det är sånt där man kanske inte köper själv.

Ett stort grattis till våra jubilarer! Partyhattarna kommer vi att få användning av snart igen – nästa år får vi nämligen förmånen att fira ett 20-årsjubileum i teamet.