LEDIGA TJÄNSTER: HYGIENTEKNIKER

Gluetec söker dig som sköter städning i alla delar av vår verksamhet i Sorsele. Merparten av din arbetstid är förlagd till kvällstid, det vill säga efter produktionsslut. Även helgarbete förekommer. För att matcha de värden som vi i vår tillverkning sätter främst, nämligen precision och hög kvalitet, så söker vi dig som är noggrann och med gott ordningssinne. Vi ser fram emot din ansökan till en tjänst på deltid som tillsätts omgående.

Om företaget
Gluetec är ett kunskapsföretag med rötterna i Sorsele. Vi förser en lång rad industrier och tillverkningsområden med världsledande arbetsverktyg: lösningar inom störningsfri mätning med högsta möjliga mätnoggrannhet som riktmärke. Våra verktyg används i allt från bilindustri till medicintekniska lösningar till rymdsatelliter och som utgör affärskritiska detaljer i många av dessa områden. Under företagets 30 år har utveckling av produkter och system skett innanför företagets egna väggar. Detta är ett skäl till att tjänsten som hygientekniker är ansvarsfullt.

Dina arbetsuppgifter
Hygien och renlighet är avgörande i vår verksamhet. Du ansvarar för rengöring av allt från personalutrymmen och kontor till ytorna i vår känsliga produktionsmiljö. Städningen utförs till största del på obekväm arbetstid och är förlagd på kvällar och, vid behov, även helg. Du bör vara både ansvarsfull och självgående samt ha förmågan till att ta egna initiativ och alltid jobba målinriktat mot rena och fräscha lokaler.

Din profil
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet inom lokalvård. För att passa in i rollen som hygientekniker på Gluetec är du en flexibel person som är enkel att samarbeta med. Vi ser positivt på att du bidrar med din kunskap, nya idéer samt kloka insikter om lokalvård som hjälper oss säkerställa kvaliteten på våra produkter och tjänster. Du spelar med andra ord en värdefull roll för företaget och vår framtida utveckling. 

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av arbete som hygientekniker är ett krav
  • Utbildning inom städ är meriterande
  • Talar och förstår svenska

Om anställningen

Omfattning
Deltid, ca 40-50 h/månad med möjlighet till fler timmar

Arbetstider
Obekväm/utanför kontorstid, även helgarbete kan förekomma

Fack
If Metall

Lön
Enligt avtal

Placering
Sorsele

Sista ansökan
15 november 2021

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@gluetec.se senast den 15 november. Vänligen märk ansökan med ”Hygientekniker Sorsele”.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För rätt person kan anställning påbörjas snart eller enligt överenskommelse.

Kontakt:
Helena Back
VD Gluetec AB
Helena.back@gluetec.se
0952-552 80