LEDIGA TJÄNSTER: TEKNIKER/INGENJÖR

Gluetec söker nu dig som vill arbeta med utveckling av produkter och system i teknikens absoluta framkant.  

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan förvalta dina befintliga kunskaper och bidra till att skapa världsunika lösningar för automation, teknik och elektronik. Gluetec svarar inte bara för världsledande och unika lösningar, vi kan även med stolthet säga att vår personal trivs vilket gjort att vår personalomsättning är anmärkningsvärt låg. Så vill vi också fortsätta att ha det och vi hälsar dig varmt välkommen med din ansökan till vår smått unika arbetsplats.

Under 30 år har Gluetec varit en dold och nästan lite undangömd aktör som har försett många olika industrier och tillverkningsområden med världsledande arbetsverktyg. Verktyg som används i allt från bilindustri till medicintekniska lösningar till rymdsatelliter och som utgör affärskritiska detaljer i många av dessa områden. Under dessa 30 år har utveckling av produkter och system skett innanför företagets egna väggar och kommer att fortsätta så även framgent.

Därför söker vi på Gluetec en person till vår teknikavdelning som kommer att arbeta med både utvecklingsarbete i befintliga system och med befintlig produktion, men också med helt nya projekt inom teknik, elektronik och automation. Vi är i ett skede där vi utökar verksamheten och utforskar nya potentiella marknadsområden där vi kan fortsätta att leda utveckling och tillhandahålla unika lösningar. I det arbetet kommer vår nästa tekniker/ingenjör spela en värdefull roll som både bidrar med kunskaper och insikt om befintliga delar av verksamheten samt blickar framåt mot nya utmaningar och möjligheter.

Då vi tillverkar komponenter till instrument, verktyg och system som förlitar sig på precision och hög kvalitet ser vi gärna att du är noggrann och med gott ordningssinne. Arbetet sker både enskilt och i grupp och därför vill vi att du visar god samarbetsförmåga. Utöver det värdesätter vi också att du är positiv, lyhörd och ödmjuk. Vi är vana att vidareutbilda vår personal inom våra specifika processer, produkter och system men ser gärna att du har en utbildningsgrund som vilar i teknik, elektronik eller automation.

Kvalifikationer:

  • Kunskaper inom elektronik, automation eller teknik är meriterande
  • Högskoleexamen inom teknik är önskvärt
  • Talar och förstår svenska
  • B-körkort

Placeringsort kan diskuteras, i första hand föredrar vi om du bor i närheten av Sorsele, alternativt Piteå. Om du bor i Piteåregionen kommer du att ha din arbetsplats vid vårt kontor där, regelbundna resor till Gluetecs produktionsanläggning i Sorsele ingår. Arbetet sker under dagtid, måndag-fredag med en omfattning på 100 %. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@gluetec.se senast den 11 oktober. Vänligen märk ansökan med ”Tekniker produktion Sorsele/Piteå”.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För rätt person kan anställning påbörjas tämligen snart eller enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Helena Back
VD Gluetec AB
Helena.back@gluetec.se
0952-552 80

David Stenlund
VD Garga Group AB
David@garga.se
070-517 34 64