David Stenlund CEO Garga Group

DAVID STENLUND NY VD FÖR GARGA GROUP

Gluetecs moderbolag rekryterar David Stenlund som ny vd för Garga Group AB. David Stenlund tillträdde den 15 oktober. 

David Stenlund ersätter Thomas Karlsson som övergår till rollen som styrelseordförande och fortsatt delägare av Garga Group AB. David Stenlund tillträdde som vd för Garga Group AB den 15 oktober.

David Stenlund har en lång erfarenhet av distribution och försäljning för varumärken som Coca-Cola och kommer närmast från uppdraget som vd för båttillverkarna ANYTEC och Ockelbo Aluminiumbåtar.

– Jag ser fram emot att bli en del av denna koncern och förhoppningsvis kunna bidra till den fortsatta tillväxten säger David Stenlund.

– Vi har under lång tid arbetat dedikerat med att förfina våra processer och kvalitetsledningssystem. Med Davids gedigna bakgrund inom försäljning och distribution ser vi fram emot att ytterligare stärka vår närvaro på den globala marknaden säger Helena Back, vd för Gluetec AB.

Garga Group investerar i och utvecklar norrländska kunskaps- och tillverkningsföretag som besitter en unik branschkompetens. Koncernen verkar för att skapa tillväxt och innovationskraft i närregionen och består idag av dotterbolagen Dipolar AB och Gluetec AB med verksamheter i Skellefteå, Sorsele och Piteå. Koncernens målsättning är att öka tillväxten genom att utveckla säljarbetet och ett fortsatt fokus på processeffektivisering.

Kontaktpersoner

Vid frågor vänligen kontakta:

Helena Back
VD Gluetec AB
Helena.back@gluetec.se
0952-552 80

David Stenlund
VD Garga Group AB
David@garga.se
070-517 34 64